Biologia credintei. Eliberarea puterii constiintei, a materiei si a miracolelor

Biologia credintei. Eliberarea puterii constiintei, a materiei si a miracolelor
-15%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 279
Categoria: Carti diverse
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Biologia credintei. Eliberarea puterii constiintei, a materiei si a miracolelor „Cartea lui Bruce Lipton este rezumatul hotarâtor al noii biologii si a tot ce implica aceasta. Este o lucrare magnifica, de o profunzime ce nu poate fi pusaîn cuvinte -– oîncântare pentru orice cititor. Ea sintetizeaza o enciclopedie de informatii noi si esentialeîntr-un pachet pe cât de simplu, pe atât de extraordinar. Aceste pagini contin o adevarata revolutie a modului de a gândi si de aîntelege - una atât de radicala,încât poate sa schimbe lumea.”
– Joseph Chilton Pearce, Ph. D.
Autor al lucrarilor Copilul magic si Sfârsitul evolutiei

„Încântatoarea Biologie a credintei, scrisa cu maiestrie de Bruce Lipton, este un antidot demult asteptat la materialismul cu susulîn jos al societatii de astazi. Ideea ca ADN-ul codifica tot procesul de dezvoltare a vietii este folosita cu succesîn ingineria genetica.În acelasi timp, deficientele acestei abordari devin si ele evidente. Biologia credintei treceîn revista un sfert de secol de rezultate de avangardaîn domeniul epigeneticii– un domeniu pe care The Wall Street Science Journalîl declara, la jumatatea anului 2004, ca fiind nou si important. Stilul personalîn care este scrisa o transformaîntr-o lectura usoara si placuta.”
– Karl H. Pribram, M. D., Ph. D. (Hon. Multi)
Professor Emeritus, Universitatea Stanford

„Dr. Lipton e un geniu– descoperirile sale extraordinare ne dau uneltele cu care sa ne recâstigam stapânirea asupra propriei noastre vieti. Recomand aceasta carte oricui este gata si dispus saîsi asume responsabilitatea deplina pentru sine si pentru destinul planetei noastre.”
– LeVar Burton
Actor si regizor

„Bruce Lipton ofera noi perspective si oîntelegere nouaîn ceea ce priveste interfata dintre organismele biologice, mediu– si influenta gândului, a perceptiei si a constientei asupra subconstientului– asupra expresiei potentialului de vindecare al corpului nostru. Explicatiile si exemplele bine documentate recomanda aceasta lucrare ca pe o lectura obligatorie pentru oricine studiaza biologia, stiintele sociale si stiintaîngrijirii sanatatii.În acelasi timp, claritatea stilului de prezentare al autorului asigura o lectura placuta si pentru publicul larg.”
-Carl Cleveland III, D. C.
Presedinte, Colegiul de Chiropractica Cleveland

 „Cercetarile revolutionare ale dr. Lipton au descoperit verigile lipsa dintre biologie, psihologie si spiritualitate. Daca vreti saîntelegeti cele mai profunde mistere ale vietii, aceasta este una dintre cele mai importante carti pe care le veti citi vreodata.”
– Dennis Perman, D. C.
Co-fondator, The Master’s Circle

„În aceasta carte, care spulbera orice paradigme, Bruce Lipton administreaza un KO tehnic Vechii Biologii. Cu stângaîn dogma darvinismului si cu dreaptaîn medicina alopata, autorul zboara ochelarii de cal ai fizicalismului si face loc luminii cunoasterii despre sistemul minte/corp (credinta/biologie). O lectura obligatorie, o distractie placuta."
– Ralph Abraham, Ph. D.
Profesor de matematici, Universitatea California
Autor al lucrarii Chaos, Gaia, Eros

„Puternica! Eleganta! Simpla!Într-un stil deopotriva accesibil si plin deînteles, Dr. Bruce Lipton ne ofera - nici mai mult, nici mai putin–„veriga lipsa” dintre viata si constiinta. Astfel, el afla raspuns la cele mai vechiîntrebari si rezolvare pentru cele mai adânci mistere din trecutul nostru. Nu am nicioîndoiala ca Biologia credintei va deveni o carte de referinta pentru stiinta noului mileniu.”
– Gregg Braden
Autorul best-seller-urilor Codul lui Dumnezeu si Efectul Isaia

„Am terminat de citit aceasta carte, cu acelasi sentiment de respect profund, pe careîl am atunci când sunt cu Bruce Lipton– acela ca am fost privilegiat de contactul cu un adevar revolutionar. Bruce Lipton este om de stiinta si filosof deopotriva; om de stiinta, deoarece ne ofera uneltele cu care sa ne modificam constiinta culturala si filosof, pentru ca ne zdruncina credintele despreînsasi natura realitatii pe care o percepem. Astfel, ne ajuta sa ne cream propriul viitor.”
– Guy F. Riekeman, D. C.
Presedinte, Universitatea si colegiul de chiropractica Life

„Biologia credintei este o piatra de hotarîn evolutia omenirii. Prin uimitoarele sale cercetari,în aceasta carte antrenanta, dr. Bruce Lipton ne ofera o stiinta noua si mai constienta, a dezvoltarii si transformarii omenesti.În loc sa fie limitata de constrângerile genetice sau biologice cu care a fost programata sa traiasca, acum omenirea areîn fata un mod de a-si dezlantui adevaratul potential spiritual, cu ajutorul unor simple credinte transformate, subîndrumarea‘mâinii blânde si iubitoare a lui Dumnezeu’. O lectura absolut obligatorie pentru cei dedicati miscarii minte/corp si adevaratei esente a vindecarii.”
– John F. Demartini, D. C.
Autorul best-seller-urilor Numara-ti binecuvântarile, si Experienta revelatorie

„Într-o lume plina de haos, Dr. Liptonîi aduce omenirii claritate. Lucrarea sa este provocatoare, plina de dezvaluiri subtile, de natura sa ne faca sa ne punemîntrebari de calitate si sa luam decizii mai bune. Una dintre cele mai incitante carti pe care le-am citit– este o lectura obligatorie.”
– Brian Kelly, D. C., Presedinte, Colegiul de Chiropractica al Noii Zeelande
Presedinte, Fundatia Australiana pentru cercetari pe coloana vertebrala

 „Aceasta carte este o lectura absolut obligatorie, daca vreti sa stiti– dintr-o perspectiva stiintifica– ca stilul vostru de viata va controleaza sanatatea, mai mult decât o face structura genetica. Dr. Lipton demonstreaza, din punct de vedere stiintific, ca mintea este mai puternica decât medicamentele,în ceea ce priveste recuperarea sanatatii. Informatiile va dezvaluie ca sanatatea este o responsabilitate, mai degraba decât ceva care va face victima genelor dumneavoastra. Când amînceput sa citesc aceasta carte, n-am putut sa o las din mâna, pâna nu am terminat-o.”
– M. T. Morter, Jr., D. C.
Fondator al sistemului de sanatate Morter, inventator al tehnicii B. E. S. T.

„În sfârsit, o explicatie clara si usor deînteles a moduluiîn care emotiile ne reglementeaza expresia genetica! Trebuie sa cititi aceasta carte, pentru a putea aprecia cu adevarat faptul ca nu sunteti o victima a genelor voastre, ci– de fapt– aveti capacitatea nelimitata de a trai o viata plina de pace, fericire si iubire.”
– Joseph Mercola, D. O.
Fondator al www. mercola. com, pagina de internetîn domeniul sanatatii naturale cu cel mai mare numar de vizitatori din lume

„Aceasta este o carte curajoasa si vizionara, care ofera dovezi solide, din biologia cuantica, de natura sa destrame mitul determinismului genetic– si, implicit, al victimizarii. Dr. Bruce Lipton propune o perspectiva stiintifica solida, care nu numai ca informeaza cititorul, darîl si transforma siîi da puterea saînteleaga ca credintele noastre sunt cele care creeaza fiecare aspect al realitatii noastre personale. O lectura provocatoare si antrenanta!”
– Lee Pulos, Ph. D., A. B. P. P.
Professor Emeritus, Universitatea British Columbia
Autor al lucrarilor Miracole si alte realitati si Dincolo de hipnoza

„Istoria vaînregistra Biologia credintei ca pe una dintre cele mai importante scrieri ale timpurilor noastre. Bruce Lipton furnizeaza aici veriga lipsa dintre modulîn care eraînteleasa biomedicinaîn trecut si bazele vindecarii energetice din viitor. Perspectivele sale complexe sunt exprimateîntr-o forma usor deînteles, cu un stil care se potriveste omului de stiinta si publicului larg,în aceeasi masura. Pentru oricine care este interesat de sanatate, de buna-starea speciei si de viitorul vietii omenesti, Biologia credintei este o lectura obligatorie. Implicatiile perspectivelor subliniate au potentialul de a schimba lumea, asa cum o cunoastem noi. Concluziile lui Bruce Lipton– si modul concisîn care le exprima– sunt dovada genialitatii sale absolute.”
– Gerard W. Clum, D. C.
Presedinte, Colegiul de chiropractica Life, West

 
Nr. de pagini: 279
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3160 sec