Biserica si scoala in politica Rusiei de la Lenin la Kuraev - Savatie Bastovoi

Biserica si scoala in politica Rusiei de la Lenin la Kuraev - Savatie Bastovoi
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Ortodoxia rusa a suferit doua lovituri majore din partea ideologiei masonice: prima, cind Lenin a scos religia din scoli, si a doua, cind Kuraev a readus-o.”
„Trebuie sa avem in vedere si faptul ca de la Lenin incoace, adica timp de aproape un secol, statul rus nu si-a revizuit politica fata de studiul religiei in scolile de stat.”
„Nici una dintre religiile inregistrate pe teritoriul Federatiei Ruse nu va avea de cistigat de pe urma introducerii studiului religiei in scoli, pentru simplul fapt ca nici o religie nu are voie sa fie reprezentata in punctele sale esentiale. Corectitudinea politica fata de culte atinge in cazul Rusiei lui Putin aceleasi limite diabolice pe care le-a tratat Rusia leninista.”
„Manualul numit Bazele culturii ortodoxe al carui autor este diaconul Andrei Kuraev propune un crestinism fara sfinti, o biserica fara preoti si o fara Dumnezeu. De aceea, toata epopeea readucerii religiei in scolile din Rusia, prezentata ca o corectare a unei nedreptati istorice savirsite cindva de Lenin, este o mascarada. Religia pe care o aduce Kuraev in scoli nu este cea pe care a scos-o Lenin, ci una de moda noua, intocmita in asa fel incit si Lenin si-ar face cruce in fata ei.”

Religia si Scoala in Rusia de la Lenin la Kuraev / La ce-i foloseste lui Putin religia? / Oare vede si Kuraev ceea ce vede putin? / Bazele masonice ale culturii lui Kuraev / Pericolul profesorilor de religie cu o singura carte citita / Misionarismul angajat si reactia majoritatii ortodoxe / Filosofia scandalului

Nr. de pagini : 128
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1403 sec