Bolile infectioase asociate calatoriilor internationale

Bolile infectioase asociate calatoriilor internationale
-8%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 43,50 lei
47,28 lei (-7,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare: Medicina calatorului reprezinta un domeniu multidisciplinar, in expansiune, care vizeaza nu numai prevenirea sau tratarea bolilor tropicale, ci un ansamblu de patologii ce pot aparea sau pot fi agravate in cursul calatoriilor. Lucrarea de fata se adreseaza medicilor implicati in consilierea inaintea calatoriilor internationale sau celor care sunt in situatia de a consulta pacienti prezentând probleme de sanatate dupa calatorii. Ea abordeaza patologia infectioasa care ocupa primul loc atât in cadrul bolilor tropicale, numite de import, cât si in cadrul patologiilor cosmopolite.

Cuprins: Boli infectioase emergente si calatoriile internationale. Categorii speciale de calatori. Boli infectioase asociate calatoriilor internationale. Riscurile infectioase in functie de zona geografica vizitata. Febra dupa calatoriile internationale. Vaccinarile calatorului international. Chimioprofilaxia malariei si indicatia de vaccinare impotriva febrei galbene in functie de destinatie.

Adresabilitate: Medici infectionisti, de alte specialitati limplicati in consultarea calatorilor internationali inainte sau dupa plecare.Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 352
Nr. figuri color: 40
Formatul cartii:
16/70x100

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.2625 sec