Bolile şi sănătatea perfectă - cauze şi remedii. Somnul şi visele. Alimentaţia

Bolile şi sănătatea perfectă - cauze şi remedii. Somnul şi visele. Alimentaţia
-10%
Preț: 12,51 lei
13,90 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 160
Format: 13x20cm

DESCRIERE

Bolile şi sănătatea perfectă - cauze şi remedii. Somnul şi visele. Alimentaţia - Sri Aurobindo, Mama. Bolile şi sănătatea perfectă.

Voinţa atot-facătoare a Domnului este infinită. Oare te poţi lăsa în voia Domnului cu calm şi credinţă totală, fără să-ţi fie frică de moarte, şi fără să te gândeşti la asta ca la un experiment? Vei afla astfel că în final puterile Lui sunt mai binefăcătoare decât ale unui milion de doctori.
Nu trebuie să te sperie şi să-ţi fie frică atunci când te îmbolnăveşti; nu trebuie să fugi ci trebuie să-ţi asumi această problemă cu calm, curaj, încredere, trebuie să ai siguranţa că această boală este o falsitate şi că dacă îţi întorci chipul în întregime, cu deplina încredere spre Graţia divină, graţia se va cuibări şi în celule la fel cum a făcut în restul corpului, iar celulele vor împărtăşi astfel Adevărul şi încântarea eternă.
Trebuie să reţinem că importantă e calitatea somnului, nu cantitatea. Pentru a beneficia pe deplin de odihnă şi relaxare în timpul somnului ar trebui să ne formăm obiceiul de a bea ceva, un pahar cu lapte, supă ori suc de fructe.
Toţi ştim că pământul de care nu te ocupi aşa cum trebuie este năpădit de buruieni. Tot astfel vom ajunge şi noi dacă nu ne îngrijim de propria persoană. Şi nu cred să existe cineva căruia să-i placă să aibă o viaţă sufocată de buruieni. Prin urmare, să nu neglijăm nimic, deci nici somnul nostru, şi să învăţăm să cultivam aşa cum trebuie vastul "ogor" pe care ajungem noapte de noapte.
Dacă mâncăm prea mult ne îngreunăm corpul şi îl forţăm să rămână aşa; dacă, dimpotrivă, nu mâncăm suficient ne pierdem puterile şi devenim nervoşi - de aceea trebuie să găsim o armonie autentică, un echilibru adevărat între nevoile trupului şi cantitatea de hrană.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

7,38 lei
9,00 lei (-18%)
Created in 0.092 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.