Botanica Farmaceutica. Editia a III-a

Botanica Farmaceutica. Editia a III-a
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 74,12 lei
87,20 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Botanica Farmaceutica, ramura aplicativa a biologiei, cu scop in pregatirea stiintifica si practica a studentilor farmacisti in domeniul plan te lor medicinale, a capatat, mai ales in ultimul timp, noi valente, plantele fiind cele mai sigure si permanente surse de medicamente.

Cele doua editii (2003, 2005 - Ed. Didactica si Pedagogica) ale acestui manual s-au epuizat In scurt timp, fapt ce denota ca au raspuns necesitatilor cititorilor carora le-au fost adresate.
Imbunatatirile aduse manualului constau In aceea ca, pe langa cunostintele clasice de specialitate, riguros selectate, au fost introduse noutati de mare actualitate stiintifica,

Lucrarea este structurata in sapte capitole: compozitia chimica a plantelor vii, celula eucariota vegetala, histologia vegetala, organele vegetative, reproducerea plantelor, planta ca sursa de medicament, sistematica plantelor.

Recomandam cordial aceasta lucrare studentilor farmacisti, medicinistt, biologi, agronomi, cadrelor didactice de specialitate, farmacistilor, medicilor, biologilor, agronomilor si celor care vor sa afle din tainele celei mai fascinante stiinte, care, in ultimul timp, asa cum am mai afirmat, a capatat o importan,ta covarsitoare - Botanica Farmaceutica.

AUTORUL
Referenti stiintifici: Prof. univ. dr. Vasile Ciocarlan, Viorica Istudor, Constantin Toma
Autor: Prof. univ. dr. Ion Tita
Anul aparitiei: 2008
Coperti: Cartonate
Nr. pagini: 708

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1370 sec