Branding pe frontul de Est. Despre reputatie, impotriva curentului

Branding pe frontul de Est. Despre reputatie, impotriva curentului
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Bussines
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O carte despre reputatie, impotriva curentului, scrisa de cel mai reputat si mai influent nume in brandingul romanesc, dupa aproape 20 de ani de practica in marketing, comunicare si branding. Cazuistica locala unica de marketing si branding, privirea din interior asupra mediului corporatist si antreprenorial romanesc, tonul informal, curajos si nesabuit de onest— toate fac din aceasta carte o experienta intelectuala si emotionala rarisima in peisajul editorial romanesc.

Identitatea si brandingul sunt forme moderne de a adauga valoare lumii—dar nu printr-o masca, ci prin armonizarea competentelor proprii cu interesele comunitatii. Aneta vorbeste in carte despre certitudinile teoretice si practice in constructia de brand, dar si despre semnele de intrebare care ascund viitorul.

“Viata noastra ar fi mai lucrativa si, in acelasi timp, mai implinita si mai aspirationala daca am intelege ca, dupa cum brandurile occidentale au ajuns la noi cu mult inainte ca Occidentul sa se instaleze in viata noastra, tot astfel brandurile romanesti sunt cele care vor vesti Occidentului, speram cat cat mai curand, intrarea noastra in randul lumii.”—Aneta Bogdan.

Cuvantul inainte al cartii este semnat de Wally Olins, parintele brandingului modern.

“Ce este fascinant in efortul pe care buna mea prietena Aneta Bogdan il face de atatia ani este nu numai staruinta de a crea branduri intr-o tara in care brandurile au fost anihilate vreme de cincizeci de ani, ci si faptul ca o face cu asemenea verva, inteligenta si creativitate. Cartea Anetei va ajuta Romania sa contribuie la vitalitatea Europei.”—Wally Olins.


Dimensiuni (LxIxG)    17 x 23.5 x 3
Anul aparitiei:    2010
Legare    Hardcover
Nr. pagini    280

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1640 sec