Bridge? Nimic mai simplu! Tehnici superioare de levata

Bridge? Nimic mai simplu! Tehnici superioare de levata
-5%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Sport
Preț: 31,07 lei
32,70 lei (-4,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Bridge este cel mai complex joc de carti. Provine din mai vechiul whist. Se joaca cu un pachet intreg de carti impartite egal intre patru jucatori care alcatuiesc doua perechi adverse. Jucatorii aflati pe doua laturi opuse ale mesei de joc constituie o pereche, de unde, probabil, denumirea de„bridge” (tradus din limba engleza cuvantul Bridge inseamna pod).

Jocul are doua parti: prima in care se liciteaza, in care perechile, printr-un limbaj codificat, isi propun, cu cartile de care dispun, sa realizeze un anumit contract si a doua parte in care se desfasoara jocul propriu-zis, adica jocul de levata, in care perechile incearca sa-si realizeze contractul. Se poate juca in partida libera, adica de catre numai patru jucatori la o singura masa, sau in competitie, la mai multe mese, pentru a se putea confrunta oricat de multi jucatori (perechi). In acest ultim caz, la toate mesele, pachetele de carti sunt impartite identic, excluzandu-se astfel in cea mai mare parte norocul. Jocul se practica in familie (partide libere) sau in cluburi organizate (in general, competitii).

,, Lovitura Lui Milton Work", ,,lovitura lui Morton", ,,Lovitura lui Meredith", Lovitura Diavolului", ,,Lovitura Vieneze", ,,Manevra de la Bath", ,,Sufocarea", ,,Piatra pentru pasit", ,,Strip-tease" si alate numerease manevre si lovituri spectaculoase la bridge - in total, 30 de tehnici superioare ale declarantului, care fac diferenta dintre un jucator mediu si un campion.
Nu le cunoasteti? Atunci, rasfoiti paginile acestei carti in care veti gasi peste 200 de exemple comentate, si cu siguranta ca veti deveni un jucator redutabil!

Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1462 sec