Bucataria chineza pe intelesul romanului

Bucataria chineza pe intelesul romanului
-5%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Gastronomie
Preț: 15,43 lei
16,24 lei (-4,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cu o civilizatie de un rafinament si varietate uluitoare, aparuta inaintea celei egiptene, China a exercitat dintotdeauna o fascinatie constanta pentru toti cei care au aflat despre minunatiile ei. Fie c-au fost exploratori, aventurieri, razboinici, diplomati, misionari, cei care-au cunoscut-o au fost marcati, in mod inevitabil, de aceasta intalnire. Protejata la Nord de ostilele tinuturi mongole si de celebrul zid, la Vest de Himalaya, iar la Est de mari, China a incercat din rasputeri sa-si mentina izolarea si chiar a reusit asta o lunga perioada dar, ceea ce n-a putut sa impiedice a fost revarsarea influentelor sale spre exterior. Iar una dintre cele mai puternice a fost cea gastronomica. Astfel, toate traditiile culinare ale popoarelor asiatice isi trag, mai mult sau mai putin, radacinile din stravechea si exersata bucatarie chinezeasca.


Sumar:

Introducere
Condimente si ingrediente
Ustensile si metode de lucru
Tehnici de preparare
Aperitive
Salate
Supe
Fan si mei
Feluri principale
Pescarie
Retete medicinale
Retete cu influente chinezesti
Ale altor popoare
Deserturi
Ce bea chinezul?
In loc de ramas bun

Format: 13x20 cm - legata
Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 146

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1135 sec