BUCATARIA ROMANEASCA MODERNA
17,50 lei
25,00 lei (-30%)

BUCATARIA ROMANEASCA MODERNA

BUCATARIA ROMANEASCA MODERNA
-30%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Gastronomie
Preț: 17,50 lei
25,00 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

BUCATARIA ROMANEASCA MODERNA

Această carte constituie unul dintre cele mai complete ghiduri gastronomice apărute vreodată în ţara noastră, cuprinzând reţete dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Ceea ce o individualizează faţă de celelalte apariţii editoriale de acest gen este faptul că preparatele sunt uşor de realizat, fără să necesite dotări speciale, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui.

Veţi găsi aici reţete atât pentru cei care ţin la siluetă - cu ajutorul tabelelor prezentate în interior, aceştia îşi pot calcula caloriile în orice moment -, cât şi pentru gurmanzi. Nu i-am uitat nici pe vegetarieni.

Vă oferim reţetele unor preparate culinare de un deosebit rafinament, pe care le-aţi putea găsi doar în marile restaurante de la noi şi din lume, dar şi ale unor delicioase mâncăruri pregătite �ca la mama acasă�. Datorită sfaturilor noastre temeinic documentate, vă va fi uşor să puneţi murături sau să faceţi compoturi, dulceţuri sau gemuri. Vă propunem o carte care să vă meargă la suflet, să vă fie aproape în orice moment şi care, mai ales, nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie românească. Autorii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.126 sec