Bucharest Guide

Bucharest Guide
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In urma cu cativa ani, constatand lipsa unui ghid serios al capitalei, editura Vremea a publicat Bucuresti– ghid turistic, istoric, artistic, lucrare necesara vizitatorilor orasului si, in aceeasi masura, locuitorilor sai, din ce in ce mai putin constienti de valoarea istorica si de frumusetea urbei. Desi tiparit in conditii care reflecta posibilitatile editurii, cu ilustratii alb-negru, pe hartie de calitate medie, Bucuresti– ghid turistic, istoric, artistic a fost apreciat de specialisti ca fiind primul ghid demn de o capitala europeana, de la ghidul semnat de Grigore Ionescu (1939) incoace. Lucrarea a primit si girul publicului, ajungand acum la cea de a IX-a editie, actualizata.
Data fiind lipsa de pe piata a unui ghid complet– turistic, istoric si artistic– al Bucurestilor in limba engleza, editura Vremea a demarat lucrarile in vederea traducerii textului si a realizarii unei ilustratii de calitate adecvata, pentru a acoperi acest gol in domeniul promovarii orasului.
Structurat pe itinerarii care pot fi parcurse intr-o jumatate de zi sau o zi, ghidul prezinta monumentele semnificative ale orasului si atractiile sale turistice. Fiecare itinerariu include vizitarea unui muzeu important.
Volumul se adreseaza in primul rand turistilor straini ce viziteaza Bucurestiul, precum si agentilor de turism care organizeaza sau ar putea organiza excursii in Bucuresti. Nu in ultimul rand, un ghid de tinuta al orasului este folositor tuturor oamenilor de afaceri care au legaturi cu parteneri straini, de regula doritori sa cunoasca orasul in care activeaza firma romaneasca partenera.


Pagini: 208
Format: 13 x 20
An aparitie: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1048 sec