Bucuria de a trăi - descifrarea secretului şi a ştiinţei fericirii

Bucuria de a trăi - descifrarea secretului şi a ştiinţei fericirii
-20%
ISBN: 978-973-669-440-
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 318
Format: 13x20cm
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Bucuria de a trăi - descifrarea secretului şi a ştiinţei fericirii - Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson. Bucuria de a trăi.

Toată lumea doreşte să aibă o viaţă plină de bucurii şi satisfacţii. Unii aleg calea ştiinţei, alţii îmbrăţişează religia şi practica spirituală. Dar oare aceste două abordări diferite se exclud în mod necesar una pe cealaltă? Un studiu recent, referitor la efectele meditaţiei asupra creierului, a descoperit că, atunci când subiectul a început să mediteze, activitatea neuronală dintr-o anumită zonă a creierului acestuia, presupusă a avea legătură cu starea de fericire, s-a intensificat într-o incredibilă proporţie de 700%! Subiectul în cauză era călugărul budist Yongey Mingyur Rinpoche, căruia i-a fost atribuită, în revistele Time şi National Geographic, calitatea de "cel mai fericit om de pe pământ“.
Beneficiind de un "Cuvânt înainte“ al binecunoscutului scriitor Daniel Goleman, Bucuria de a trăi pune bazele ştiinţifice ale capacităţii noastre de a atinge iluminarea, relaxarea şi fericirea cu ajutorul meditaţiei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1560 sec