Bun venit printre maimute

Bun venit printre maimute
-18%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Romane
Preț: 27,88 lei
34,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Bun venit printre maimute
Douazeci si cinci de povestiri dinamice, spectaculoase, publicate prima data in reviste ca Playboy, Cosmopolitan, New York Times, Esquire, Saturday Evening Post si majoritatea ecranizate pentru telviziune, in cadrul programuliu Showtime de pe CNN.

"Bun venit printre maimute" este o declaratie de dragoste si de razboi facuta de Kurt Vonnegut rasei umane. Cu ironia suprema si fraza alba, muscatoare, care l-au consacrat, scriitorul are in acest volum o energie creatoare de zile mari. Ii aduna laolalta pe EPICAC, computerul indragostit si poet, un Cyrano al vremurilor noastre; pe Harrison Bergeron, victima a politicii egalitare a unui stat al viitorului; pe Billy Poetul, revolutionarul dintr-o lume distopica, in care oamenii traiesc anesteziati de la brau in jos; pe domnisoara Ispita, condamnata aprioric pentru frumusetea ei; pe un colonel american care joaca o diabolica partida de sah, in care piesele sunt oameni vii. Fiecare dintre aceste povestiri este o microlume completa, fascinanta, fiecare indreptand cate un deget – acuzator sau jucaus – catre lumea noastra.

"Kurt Vonnegut este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari scriitori americani." (Graham Greene)

"Vonnegut smulge carnea personajelor de pe oase si te face sa razi la spectacol. «Bun venit printre maimute» contine douazeci si cinci de povestiri si fiecare dintre ele face sa vibreze un alt nerv." (The Charlotte Observer)

"Povestirile din volumul «Bun venit printre maimute» abunda in personaje memorabile, realitati fantastice, dialoguri impecabil ritmate, satira si umor de prima clasa." (Publishers Weekly)

Carte recomandata de Playboy!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1071 sec