Burt Goldman, Puterea autocontrolului mental

Burt Goldman, Puterea autocontrolului mental
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Motivational
Preț: 32,43 lei
38,15 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Programul autocontrolului mental cuprinde tehnici de rezolvare a problemelor pentru a te ajuta sa intelegi cum esti afectat de influente exterioare de-a lungul vietii. Vei afla, in aceste pagini, cai de a te elibera de influenta negativa a altora. Vei invata sa iei decizii proprii cu privire la sanatate, destin, relatii, sanatate mentala si efectiv toate celelalte aspecte ale vietii tale.
Tehnicile folosite au fost concepute, testate si corectate de sute de mii de participanti din intreaga lume. Intre copertile cartii Puterii Autocontrolului Mental vei gasi esenta unei vieti intregi de cercetare, studiu, gandire si indrumare din partea celor mai laminate minti ale planetei. Vei gasi marile principii si concepte ale autocontrolului mental. Citind si insusindu-ti materialul, te vei schimba si vei evolua, aproape in mod magic.

Am scris aceasta carte in speranta ca toti cei care o citesc vor castiga cel putin o treapta de aur, poate o perla sau un diamant, care i-ar putea ajuta sa aiba o viata mai buna, o viata de putere si succes. Daca am reusit macar intr-o mica masura, a meritat sa fac aceasta calatorie.
Voua va dedic aceasta carte si va doresc o viata din ce in ce mai buna.
Va doresc tot binele din lume.
Fie sa aveti tot ceea ce va doriti, si sa va doriti tot ceea ce aveti.

Burt Goldman

Noul sistem UltraMind al lui Jose Silva a aparut in 1999, fiind un sistem de ultima generatie, ce poate deveni urmatorul mare program de autoperfectionare / evoluare umana. Pentru ca realmente te perfectionezi si evoluezi. Dar mai mult decat atat, este vorba de luarea deciziilor– decizia corecta. Vei vedea ca toate lucrurile rele din viata ta vin de la luarea unei decizii gresite, iar lucrurile bune din viata ta vin de la luarea unei decizii bune. Ceea ce vei descoperi dupa ce vei merge la cursul UltraMind al lui Jose Silva este ca vor spori puterile tale intuitive si vei lua din ce in ce mai multe decizii bune.
Aceasta este o resursa care ti-ar putea face restul vietii– partea ce mai buna a vietii tale.
Adresa website-ului Sistemului UltraMind al lui Jose Silva este: www. silvaultramind. com.Nr. de pagini: 278
Titlul original: The Power of Self Mind Control
Anul aparitei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1721 sec