Din ce in ce mai bine
27,80 lei
32,70 lei (-14,98%)

Din ce in ce mai bine

Din ce in ce mai bine
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Motivational
Preț: 27,80 lei
32,70 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Poate fi cea mai remarcabila carte pe care ati citit-o vreodata. Cartea descrie cursul creat de Jose Silva si predat in toata lumea, inca din 1966, prin care participantul invata sa isi controleze mintea cum n-a visat niciodata. Mintea fiecaruia dintre noi adaposteste un potential extraordinar si neexploatat la capacitatea sa maxima.

Titlul”Din ce in ce mai bine” nu este unic doar in privinta continutului, ci si in privinta stilului. Ove Sehested descrie cursul Silva la care a participat. Va v-a incanta instructorul Burt Goldaman in timp ce il convinge pe Ove putin cate putin, atat la curs cat si dupa, despre programul Silva. Deosebit de edificatoare sunt efectele discutiei de dupa curs pe care cei doi le au in intimitatea biroului instructorului. Ove isi asuma rolul ganditorului pesimist si preia punctul de vedere opus, iar Burt Goldman, cu superba sa intelegere asupra subiectului pareaza cu pricepere fiecare intrebare cu explicatii simple si concise.

Cartea este o poarta, ca o introducere, spre fantastica putere a mintii umane. Ascunsa in fiecare dintre noi, aceasta forta este ca un gigant adormit asteptand sa fie trezit. Cursul Silva este cheia acestei treziri, deschizand usa spre o lume mai buna pentru tine si pentru toata omenirea.

Iata si opinia lui Jose Silva despre aceasta carte:

Ove si Burt au facut o munca admirabila de a mentine exactitatea scopului si esentei programului nostru. In acelasi timp, ei au scris o carte usor de citit si foarte distractiva.

Speranta mea este ca aceasta carte va mentine si va consolida interesul a milioane de absolventi si, in acelasi timp, va introduce acest subiect si altor oameni, ajutand la a face aceasta planeta o lume mai buna, unde oamenii pot fi devotati beneficiului umanitatii.

Al dumneavostra pentru un prezent mai bun si un viitor din ce in ce mai bun.

Jose Silva

Nr. de pagini: 202
Anul aparitiei: 2014
Autori: Burt Goldman, Ove Sehested

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1515 sec