Burt Goldman, Supermintea umana
25,02 lei
29,43 lei (-14,98%)

Burt Goldman, Supermintea umana

Burt Goldman, Supermintea umana
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Altele
Preț: 25,02 lei
29,43 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Astazi se scriu multe lucruri despre cunostintele lui Hermes si mai ales despre cele sapte principii despre care acesta a vorbit, principii care formeaza piatra de temelie a intregii cunoasteri si este cheia catre o minte superioara.

Cele Sapte Principii influenteaza toate lucrurile si sunt invariabile. Acestea nu pot fi schimbate, modificate sau distruse. Deoarece sunt legi universale, ele guverneaza toate lucrurile, de la particulele cele mai mici pana la insusi Universul care se dilata.

O intelegere a acestor reguli va plaseaza cu un pas inainte in jocul vietii. Aceste principii sunt regulile vietii si acest concept nou, denumit Supermind, se bazeaza pe aceste sapte forte. Intelegeti si folositi principiile si ati inceput constructia supermintii voastre.

Datorita faptului ca lumea este o creatie mentala, aveti control asupra ei. Acel control consta in faptul ca voi si numai voi aveti abilitatea de a va folosi imaginatia. Doar voi puteti controla acel procesor de creare de imagini din mintea voastra. Doar voi puteti sa schimbati ceea ce se intampla in mintea voastra.

Programul Supermind a luat fiinta in anul 1979 si contine principii universale care ghideaza viata fiecareipersoane de pe planeta, in timp ce oamenii isi traiesc viata fara a sti ca propria lor existenta este controlata mai mult sau mai putin de catre aceste principii. A fost creat pentru a deschide oamenii catre aceste principii, astfel incat sa-si utilizeze puterea si potentialul vointei lor.


Nr. de pagini: 158
Titlul original: YOU, the SUPERMIND
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1293 sec