Byron Brown, Suflet nemarginit. Eliberarea de Judecatorul Interior

Byron Brown, Suflet nemarginit. Eliberarea de Judecatorul Interior
Anul publicării: 2013
Categoria: Ezoteric
Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aceasta carte este un instrument nepretuit pentru aceia aflati in procesul descoperirii interioare si al transformarii Constiintei. Aflata la intersectia intre abordarile psihologiei abisale moderne si cele mai adanci adevaruri despre Suflet, bazata pe o imensa experienta directa de lucru cu continuturile profunde ale psihicului, Suflet Nemarginit conduce la eliberarea fata de una dintre cele mai dure identificari: Judecatorul Interior.

Dincolo de judecata de sine se afla bucuria, pacea interioara si libertatea marilor decizii intemeiate pe Claritate si pe Adevar. Este o carte practica, simpla, directa, plina de concretete, care vine sa sprijine in mod impecabil abordarile Scolii Maestrului Interior. Este un ghid pentru practica permanenta a Constientei proceselor interioare si a eliberarii din rotile dintate ale gandirii compulsive. O carte despre expansiune, despre Prezenta, despre acceptare, despre lucrul cu starile de frica si despre adevarata natura a Fiintei.

Pe scurt, este cu adevarat una dintre Cartile Maestrului Interior, pe care o dedicam, cu iubire, acelora care se afla, intr-un fel sau altul alaturi de noi, in marele proces al regasirii de Sine. 

Nr. de pagini: 392
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1779 sec