C++ INTRODUCERE IN STANDARD TEMPLATE LIBRARY

C++ INTRODUCERE IN STANDARD TEMPLATE LIBRARY
-25%
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 336
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

C++ INTRODUCERE IN STANDARD TEMPLATE LIBRARY
Standard Template Library sau STL, este o biblioteca formata din clase container, algoritmi si iteratori. Toate componentele STL sunt sabloane de clase sau sabloane de functii. Biblioteca STL este parte integranta a C++ Standard Library. Aceasta din urma, la randul ei, extinde limbajul C++.
“C++. Introducere in Standard Template Library” prezinta pas cu pas, printr-o abordare graduala, toate instrumentele STL: containerele, algoritmii, iteratorii. Intr-un un capitol special al cartii, cititorul este ajutat sa faca primii pasi in programarea generica, adica in programarea cu sabloane.
“ C++. Introducere in Standard Template Library” include descrierea completa si ilustreaza modul de utilizare a urmatoarelor componente:

Containerele secventiale standard: vector, deque, list.
Containerele adaptoare: stack, queue, priority_queue, bitset.
Containerul secvential string, desi nu este parte a STL.
Containerele asociative standard: set, multiset, map, multimap.
Iteratorii, clasele traits pentru iteratori, iteratorii adaptori.
Functorii predefiniti. Functorii adaptori. Functori definiti de programator.
Algoritmii. Toti cei aproximativ 100 de algoritmi STL se dezvaluie pe rand.
Templates. Un capitolul special de initiere in programarea generica.


Lucrarea se recomanda tuturor celor care fac primii pasi in C++, dar si elevilor, studentilor, profesorilor si tuturor celor care vor sa aiba la indemana un aide memoire dublat de un tutorial complet STL. Este greu de imaginat astazi o aplicatie C++ industriala, fara STL. De aceea, cartea poate constitui o referinta si un indrumar util pentru programatorii profesionisti.

Constantin Galatan este autorul cartii de programare avansata “Secrete C++”. Este profesor la C. N. “Liviu Rebreanu” din Bistrita.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.