C# pentru programare web

C# pentru programare web
-25%
ISBN: 973-571-472-8
Editura:
Pagini: 480
Preț: 23,93 lei
31,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

C# este radical nou ca limbaj de programare orientat pe obiecte, deoarece combina puterea si flexibilitatea limbajului C++ cu usurinta limbajului Visual Basic. Suportul oferit pentru HTML si XML, precum si modulele de cod gata de a fi utilizate reduc dramatic timpul necesar dezvoltarii aplicatiilor extrem de portabile si "prietenoase" fata de comunicatii. C# este alegerea fireasca pentru construirea aplicatiilor destinate Web-ului, iar aceasta carte va ofera fundamentul necesar la lansarea dumneavoastra in impresionanta lume a programarii pentru Web.

Folosind tehnici pedagogice cu eficienta recunoscuta, autorii explica elementele de baza ale limbajului C# si ale mediului Visual Studio .NET, apoi se concentreaza asupra functiilor de dezvoltare a aplicatiilor pentru Web. Exemple de cod practice si complete prezinta functiile cheie din C# si o varietate de strategii de programare. Lucrarea se axeaza pe aspectele referitoare la Web ale limbajului C#, oferind cititorilor calea cea mai simpla si mai rapida spre construirea aplicatiilor profesionale pentru Web.

- Aflati elementele esentiale pentru Web ale limbajului C#, cu ajutorul tehnicilor pedagogice ale autorilor
- Studiati exemple de cod practice si complete, care ilustreaza conceptele
- Invatati sa construiti aplicatii Web simple sau complexe
- Mariti viteza de lucru, dezvoltand aplicatii flexibile si rapide!

Pentru programatorii care au cunostinte despre C sau C++, aceasta carte este cea mai rapida si mai simpla metoda de a invata dezvoltarea aplicatiilor pentru Web in C#.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Limbaje de programare - Cele mai comentate cărți

41,69 lei
49,05 lei (-15,01%)
Created in 0.4654 sec