Caiet de religie pentru clasa a II-a. Auxiliar pentru elevi

Caiet de religie pentru clasa a II-a. Auxiliar pentru elevi
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Altele
Preț: 6,30 lei
7,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea Caiet de religie pentru clasa a II-a. Auxiliar pentru elevi este aparute cu inalta binecuvantare a Patriarhiei Romane si sunt avizate pentru a fi utilizate ca material didactic auxiliar cu aviz nr. 342/25. 08. 2004.

Autorii au o bogata experienta didactica, fiind coautori si la alte auxilire de religie ortodoxa pentru invatamantul primar si gimnazial.

Caietele pentru clasele primare contin un bogat material intuitiv, accentul fiind pus pe exersare si aplicare (informatia ceruta de programa scolara este esentializata in subsolul fiecarei pagini).
Caietele pentru clasele gimnaziale pornesc de la prezentarea continuturilor prin Ce trebuie sa stii, aplicarea lor fiind solicitata in Ce stii, cat stii, cum stii?.

Prin teme, intrebari, completarea unor enunturi lacunare, rebusuri, alte tipuri de jocuri, itemi cu alegere duala sau multipla, formulare de raspunsuri prin ordonare de cuvinte, prin lecturi adecvate se asigura accesibilizarea continuturilor si formarea convingerilor si deprinderilor religioase; elevii sunt antrenati in perspectiva unor sentimente, trairi si conduite de adevarati crestini.Autori: Pr. Prof. Dr. Vasile Nechita, Inst. Dumitru D. Paraiala
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.139 sec