Caiete de tehnici chirurgicale. Vol.1

Caiete de tehnici chirurgicale. Vol.1
-8%
Preț: 30,08 lei
32,70 lei (-8,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Chirurgie

DESCRIERE

Caiete de tehnici chirurgicale. Vol.
Prezentare: În aceasta lucrare, ce nu este de talia unui tratat, dar a carei importanta practica este incontestabila, sunt prezentate numai tehnicile chirurgicale uzuale, clasice si moderne, folosite în mod curent, precum si unele variante mai rare, cu timpii operatori clasici, laparoscopici si endoscopici, expusi pe scurt, precum si numeroase ilustratii cu desene sau fotografii. La începutul fiecarui capitol sunt reamintite notiunile importante de anatomie chirurgicala legate de tehnicile respective, obligatoriu de cunoscut de catre fiecare chirurg, iar acolo unde a fost cazul, s-a insistat asupra notiunilor de anatomie laparoscopica, ca si asupra unor notiuni teoretice care sa faciliteze întelegerea unei operatii. În acest prim volum s-a introdus si un capitol de Elemente de tehnica chirurgicala care cuprinde cunostinte strict necesare oricarui chirurg începatot precum si studentilor.

Cuprins: Elemente de tehnica chirurgicala. Tehnici de chirurgie plastica. Chirurgia panaritiilor si flegmoanelor mâinii. Tehnici de chirurgie vasculara periferica. Chirurgia traumatismelor abdominale. Chirurgia peretelui abdominal. Chirurgia glandelor endocrine. Chirurgia sânului. Simpatectomii.

Adresabilitate: Medici chirurgi, rezidenti, studenti.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.