Căile inimii
20,09 lei
27,90 lei (-27,99%)

Căile inimii

Căile inimii
-28%
Preț: 20,09 lei
27,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 272
Categoria: Romane

DESCRIERE

Căile inimii - Benoîte Groult. CAILE INIMII.

O poveste de dragoste pasională între doi oameni pe care aparent îi leagă prea puţine lucruri: ea, intelectuală cu aer parizian şi poziţie universitară, el – simplu marinar, frumos, puternic, tandru, dar mai puţin sofisticat. Totul începe într-o vacanţă de vară, când, brusc, antipatia din copilărie dintre cei doi va fi înlocuită de o atracţie irezistibilă. Îmbrăţişări complicate, întâlniri în locuri tainice, îndepărtate – iată tot ce va oferi destinul acestei legături nesigure şi supreme. Câteva zile, câteva săptămâni risipite de-a lungul unei vieţi întregi vor fi singurele şi arzătoarele etape ale unei istorii care începe cu epiderma şi se prelungeşte până la inimă.

* * *

Cu descifrarea acestei pasiuni emoţionante, plină de tandreţe şi senzualitate, Benoîte Groult a izbutit să deseneze portretul iubirii triumfătoare şi, deopotrivă, al femeii libere. Autenticitatea exprimării neîngrădite de pudoare dă viaţă, în roman, unei fierbinţi dorinţe, rămasă mereu, în chip miraculos, intactă.
Editorul francez

„Totuşi, nu fără o oarecare îngrijorare, mă voi alătura cohortei de scriitori care au încercat să surprindă pe foaia albă acele plăceri cărora li se spune carnale, dar care, uneori, îţi înfioară cumplit inima […]
Şi, totuşi, povestea pe care vreau să v-o spun nu poate exista fără descrierea unui păcătos act sexual. Numai astfel, dedându-se acestui păcat, eroilor mei le-a reuşit să se seducă unul pe celălalt; pentru a repeta păcatul, s-au urmărit pretutindeni, şi numai datorită acestei repetări le-a fost dat să nu se mai despartă vreodată, deşi totul îi separa."
Benoîte Groult

* * *

Benoîte Groult a crescut într-un mediu intelectual şi artistic: părinţii săi frecventau artişti şi scriitori celebri precum Picasso, Picabia, Jouhandeau, Paul Morand.
A lucrat întreaga sa carieră ca jurnalist, colaborând cu publicaţii precum Elle şi Parents.
După romanul Căile inimii s-a turnat în 1992 un film de mare succes, cu Greta Scacchi şi Vincent d’Onofrio în rolurile principale, regizat de Andrew Birkin.
Cartea s-a bucurat de un succes imens: a fost bestseller în Franţa, iar în Germania a devenit un adevărat fenomen, vânzându-se în peste 2,5 milioane de exemplare şi figurând 4 ani la rând în topuri. A fost publicată în 18 ţări.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.