Caile pacii si sa fim esenta - Exercitii practice, Cheile de la Imparatie

Caile pacii si sa fim esenta - Exercitii practice, Cheile de la Imparatie
-15%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Consider ca cele doua subiecte preferate ale mele sunt bucuria pacii si pacea si bucuria care provin din simplul fapt de a fi cine suntem cu  adevarat, in esenta noastra. De aceea, am fost incantata atunci cand Monica, editoarea mea din Romania, mi-a propus sa combinam aceste doua carti mai mici, intr-una singura.

Dupa ce am scris 38 de carti, rareori mai simt chemarea de a mai scrie mult– mai ales ca am fost calauzita sa compilez lucrarile mele existente, in formate mai mici, tip brosura, pentru o utilizare publica mai usoara si mai extinsa. Cu toate acestea, asa cum mi-a destainuit si Monica, atunci cand a citit aceste doua carti separat, cititorii mei din Romania sunt obisnuiti sa primeasca mai multe informatii de la mine– poate ca o metafizica mai complexa si cercetari mai profunde. Totusi, si acum, ca si de obicei, imi place ca lucrurile sa fie simple si clare, iar rezultatul produs– zambete.

Cartea Caile pacii mi-a fost transmisa prin channeling, intr-un limbaj poetic, asa ca sper sa mai puteti simti rima fiecarui mesaj si dupa traducere.

Cat despre cartea Sa fim Esenta, aceasta s-a scris de la sine, intr-o zi innorata, in camera mea de hotel din Tokyo, in timp ce captam ceea ce am simtit a fi esenta Esentei naturii noastre. De asemenea, am actualizat realitatea„Esentei ca hrana”, aliniind-o cu schimbarile care au fost facute in lumea noastra.

In timp ce compilam fragmentele celor doua carti, am realizat ca imi place aceasta ordine, deoarece incepe cu elementele de baza ale celor 12 cai, care ne dezvaluie cat de simplu este sa intram in nivelurile mai profunde ale pacii individuale, care creeaza apoi pace la nivel mondial. De asemenea, ne dezvaluie modul in care caile ne conduc intr-o stare mai intensa de contopire cu propria noastra natura iluminata, descoperindu-ne bucuria, frumusetea, multumirea, gratia si, in cele din urma, recunostinta rezultata din toate acestea.

Sper sa va delectati cu informatia cuprinsa in aceste pagini. Cu cea mai mare dragoste pentru cititorii mei din Romania si cu recunostinta pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit Monica, in toti acesti ani in care am fost in tara dumneavoastra, va doresc pace tuturor.

Namaste,
Jasmuheen

Nr. de pagini: 208
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

14,74 lei
17,34 lei (-14,99%)
14,74 lei
17,34 lei (-14,99%)
10,20 lei
12,00 lei (-15%)
10,20 lei
12,00 lei (-15%)
5,10 lei
6,00 lei (-15%)
14,74 lei
17,34 lei (-14,99%)
Created in 0.1400 sec