Calator pe pamant romanesc. Convorbiri. File de jurnal

Calator pe pamant romanesc. Convorbiri. File de jurnal
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 12,60 lei
14,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Calator pe pamant romanesc. Convorbiri. File de jurnal" reprezinta o carte-dar a autorului pentru cititorul roman, oferita in preajma noului sau turneu in Romania.

Structurata in doua parti ("De ce sunt ortodox" si"Calator pe pamant romanesc"), volumul insereaza o serie de convorbiri realizate cu Klaus pe vremea sederii sale in Romania, din toamna trecuta, precum si un Jurnal al calatoriei sale, infiripat in acele zile, cu amanunte de o savoare extraordinara.

Convorbirile, realizate de Romeo Petrasciuc si Raluca Toderel, sunt grupate sub genericul De ce sunt ortodox, avand ca titluri-reper formulari de genul:„Calea Ortodoxiei este drumul regal”, De ce Ortodoxia, Parintele Sofronie si fascinatia dragostei lui Hristos,„Au venit demonii si mi-au dat puterile cautate si dorite”, In ghearele mortii trupesti si sufletesti,„Dumnezeul nostru nu e fitecine”.

Cea de-a doua parte e o fresca de o suavitate aparte a primului contact al lui Klaus Kenneth cu Romania, din toamna anului trecut, pagini in care autorul se dezaluie cititorului extrem de familiar cu poporul in mijlocul caruia si-a dus marturisirea vreme de trei saptamani. Detalii luminoase, punctari de o franchete si luciditate dezarmante, intr-un stil inconfundabil de bucuros, fac din aceste pagini unele ce se abandoneaza lecturii cu o voluptate aleasa, pilduitoare.Format: 13x20 cm
Nr pagini: 224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2880 sec