Calatorie prin limba romana. Exercitii si teste. Evaluarea Nationala pentru clasa a IV-a (Adeluta Rosu)

Calatorie prin limba romana. Exercitii si teste. Evaluarea Nationala pentru clasa a IV-a (Adeluta Rosu)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 144
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Calatorie prin limba romana. Exercitii si teste.
 
Cartea de fata este alcatuita dupa noua „Programa scolara pentru disciplina Limba si literatura romana“ (2014) si se adreseaza atat elevilor din clasa a IV-a si invatatorilor, cat si parintilor care vor sa le fie alaturi copiilor in calatoria prin limba romana. Original si util, prezentul material va dezvolta la scolari placerea lucrului individual si in echipa.

– Temele sunt grupate pe capitole si se pot studia in una, doua sau mai multe ore fiecare, indiferent de ordinea pe care o propun manualele.

– Materialul cuprinde notiuni teoretice, exercitii variate de cunoastere, completare, creativitate; de asemenea contine rebusuri, glume si jocuri care-i solicita si-i antreneaza pe elevi, amuzandu-i in acelasi timp.

– In rezolvarea exercitiilor, scolarii vor avea ocazia sa-si exprime opinia, sa justifice o alegere, sa creeze (desene, replici, texte), sa se joace invatand in acelasi timp limba romana.

– Se urmareste receptarea, intelegerea si redactarea corecta a mesajului scris, dezvoltarea personala a elevilor in situatii familiare in care acestia se pot afla, pentru ca ei sa fie pregatiti din timp pentru evaluarea finala.

Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2838 sec