Calau si victima

Calau si victima
Anul publicării: 2009
Categoria: Motivational
Preț: 43,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Calau si victima - ELENA FRANCUSC PUBLISHING. Exista momente in viata cand nimic nu mai merge. Atunci, ne simtim infranti, victime ale altora si totodata calai ai propriei noastre persone, incapabili sa iesim din inchisoarea temerilor.
Si daca acest moment dificil ar fi tocmai ocazia potrivita pentru a deveni, in sfarsit, creatorii constienti ai propriilor noastre vieti?
La un astfel de progress ne invita Guy Corneau, cu o simplitate familiara si luminoasa. Pentru a ne ghida etapele transformarii noastre interioare, el ni-i prezinta pe zeii fascinati ai mitologiei egiptene. Osiris gloriosul, Seth distrugatorul si Isis, sursa vietii, ne ajuta sa intelegem situatiile complexe pe care le traim. Pozitiile de victima, de calau sau de salvator apar atunci drept roluri limitative, de care fiecare dintre noi se pot elibera, pentru a se reconcilia cu sine.
Psihologie, psihanaliza, spiritualitate: Guy Corneau face apel la fiecare dintre aceste domenii si se sprijina, de asemeneam, pe experienta lui personala pentru a ne antrena intr-un superb dans al vietii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.131 sec