Calea desăvârşirii spirituale

Calea desăvârşirii spirituale
-20%
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 176
Format: 13x22cm
Preț: 10,48 lei
13,10 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Calea desăvârşirii spirituale - Ilie Cioară. Calea desăvârşirii spirituale.

Toate fiinţele umane sunt destinate, încă de la începutul creaţiei lor, să atingă suprema Îndumnezeire. Grăbirea sau întârzierea depinde însă de fiecare entitate, în funcţie de ceea ce gândeşte, afirmă şi concretizează în aplicare. Dorinţa aprigă, dârzenia fermă şi persistenţa necontenită stau la temelia sfintei împliniri. Iar ca mijloace cu efecte benefic-transformatoare, uşor detectabile, avem la dispoziţie: Starea simplă de A Fi, Starea de Pură Conştiinţă, Gândirea Nelimitată şi Iubirea Necondiţionată.
Fiecare din cele patru ipostaze, corect însuşită şi trăită pe clipe în desfăşurare, oferă practicantului Integritatea fiinţei, demolarea ego-ului, transcendenţa din lumea finită în Imensa Eternitate şi Contopirea cu Divinitatea.
Cunoaşterea de Sine nu recomandă şi nici nu încurajează pustnicia, însingurarea sau izolarea, renunţarea la viaţa familiară sau la practicarea unei profesiuni în cadrul societăţii pentru procurarea celor necesare propriei existenţe. Asemenea atitudini sunt socotite drept comportări strict egoiste care frizează esenţa moralităţii. Practicantul Cunoaşterii de Sine, încadrat în societate, va fi un viu exemplu de înaltă ţinută morală. El va influenţa în mod firesc semenii din imediata apropiere prin cinstea, corectitudinea şi modestia care îl caracterizează.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

6,56 lei
8,20 lei (-20%)
4,96 lei
6,20 lei (-20%)
Created in 0.166 sec