Calitatea serviciilor hoteliere. Auxiliar curricular domeniul turism, pentru clasa a X-a

Calitatea serviciilor hoteliere. Auxiliar curricular domeniul turism, pentru clasa a X-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
Preț: 12,79 lei
15,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest auxiliar curricular se doreste un material didactic ajutator atat pentru cadrele didactice, cat si pentru elevi si respecta Standardul de pregatire profesionala si curriculumul pentru clasa a X-a, Ciclul inferior al liceului - filiera tehnologica, domeniul de pregatire de baza TURISM SI ALIMENTATIE, domeniul de pregatire generala TURISM, Modulul - Calitatea serviciilor hoteliere. Modulul mentionat este tratat in manualul Turism si alimentatie, autori Stefania Mihai, Valentina Capota, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru si Carmen Ionesti, aparut la Editura CD PRESS 2011, in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata de MECTS nr. 4463 din 12.07.2010.

Lucrarea contine, in Partea I, fise de documentare, care reprezinta un alt mod de organizare si structurare a continuturilor stiintifice deosebit de atractiv pentru elevi si mai usor de utilizat in activitatea de predare - invatare.

In partea a II-a a materialului, sunt prezentate diferite instrumente de evaluare care urmaresc atingerea competentelor profesionale pe baza criteriilor de performanta, in conditiile de aplicabilitate descrise in standardele de pregatire profesionala.Numar pagini: 64
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1627 sec