Call-girl. Memoriile unei dame de companie

Call-girl. Memoriile unei dame de companie
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 404
Format: 11 x 17
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Call-girl. Memoriile unei dame de companie.

Dame de companie care să-şi publice jurnalele intime au mai existat. Tot aşa cum există şi prostituate de lux cu studii universitare. Ba chiar cu doctorat. Lectorii universitari care să vorbească, din perspectivă antropologică, despre prostituţie chiar nu sunt o noutate. Dar o femeie cu carieră universitară care ziua predă cursuri de sociologie, istorie şi religie, iar noaptea dă „lecţii particulare” în doi sau în grup, cu sau fără jucării erotice şi care îşi publică memoriile ce se bucură de un imens succes, nu veţi mai întâlni. Numele ei este Jeannette Angell.

„Noi, cele numite call-girl — femeile care lucrăm pentru agenţii de escortă, în special pentru cele scumpe şi, în special, pentru cele conduse de femei — nu arătăm deloc diferit faţă de restul oamenilor. Uneori, nici măcar nu suntem mai frumoase. Aşa că lumea se sperie: am putea, vă daţi seama, să fim chiar unele dintre voi. Poate chiar suntem. Realitatea este că bărbaţii au nevoie de noi. Şi că nu vor să aibă nevoie de noi. Aşa că ne acuză. De aceea, prostituatele sunt considerate amorale: pentru că meseria lor este să satisfacă acea parte amorală pe care o are fiecare dintre noi. Aşa că lăsaţi totul deoparte. Doar pentru puţin timp eliberaţi-vă de vină, de stereotipuri şi de prejudecăţi. De-abia atunci îmi veţi putea asculta povestea.“
Aşa îşi începe Jeannette Angell memoriile.


eannette Angell

Atât pentru lumea literară, cât şi pentru publicul larg, Jeannette Angell reprezintă un caz aparte. De-a dreptul scandalos.

Biografie:

Născută şi crescută în Franţa, absolventă a unei facultăţi de prestigiu din cadrul Universite Catholique de L´Ouest, Jeannette Angell se stabileşte în Statele Unite la vârsta de 21 de ani. Aici obţine numeroase diplome de la cele mai cunoscute instituţii de învăţământ superior din celebra Ivy League. Devine, astfel, licenţiată în istorie şi doctor în antropologie. Încearcă apoi să îşi construiască o carieră în mediul universitar, predând numeroase cursuri, dar veniturile eu rămân totuşi anemice.

Atunci când iubitul o părăseşte, golindu-i, totodată, şi contul personal, lectorul nostru rămâne fără altă opţiune decât, ne spune ea, aceea de a accepta să practice prostituţia de lux. Angajată de o agenţie de profil, Jeannette Angell începe să trăiască o adevărată viaţă dublă: lector universitar ziua şi damă de companie noaptea. "Cariera" ei în industria plăcerilor durează aproape trei ani şi constituie materia primă pentru volumele de memorii Call-girl. Memoriile unei dame de companie şi Madam. Viaţa şi afacerile unei matroane din Boston.

Bibliografie generala:

Jeannette Angell a publicat până în prezent şase cărţi: Legende (1984, sub pseudonimul Jeannine Allard), Wings (1988), Flight (1989), The Illusionist (2000), Call-girl (2004) şi Madam (2007).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.5300 sec