Camasa lui CHRISTOS (editie definitiva si completa)

Camasa lui CHRISTOS (editie definitiva si completa)
-5%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Religie
Preț: 38,00 lei
40,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Primele insemnari despre Camasa lui Christos sunt cuprinse in Noul Testament si au fost scrise de cei patru evanghelisti: Matei, Marcu, Luca si Ioan. Cea mai completa si mai convingatoare descriere ii apartine lui Ioan (XIX, 23-24), care mentioneaza ca la piciorul Crucii, dupa ce si-au impartit celelalte vesminte, soldatii romani au tras la sorti, pentru a nu taia in bucati„camasa cea fara cusatura". La inceputul secolului IV, in anul 326, Sfanta Elena, mama imparatului Constantin al Bizantului, a plecat in Palestina, in cautarea unor marturii ale vietii si patimilor Mantuitorului. Ea a gasit Sfanta Cruce si Camasa lui Christos - dovezi magice ale existentei lumesti a lui lisus.
Astazi, Camasa lui Christos este pastrata in relicvariul Manastirii din Argenteuil (Franta) - loc de sfant pelerinaj si semn de netagaduit ca Mantuitorul se afla printre noi.
„Camasa lui Christos", romanul lui Lloyd C. Douglas a ramas de-a lungul anilor un besteller absolut, tiparit in zeci de milioane de de. exemplare, editia de fata fiind cea completa si definitiva.

Nr. pagini: 598
Anul aparitiei: 598
Autor: Lloyd C. Douglas Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Camasa lui CHRISTOS (editie definitiva si completa)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1483 sec