Camelia Gavrila, Limba si literatura romana - Concursuri, olimpiade si centre de excelenta, clasele 9-10 (liceu)

Camelia Gavrila, Limba si literatura romana - Concursuri, olimpiade si centre de excelenta, clasele 9-10 (liceu)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Generalitati
Preț: 25,60 lei
32,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza tuturor elevilor din clasele a IX-a si a X-a dornici sa obtina rezultate de exceptie la examene, concursuri si olimpiade de profil, fiind conceputa ca un veritabil manual pentru performanta.
 
Ea reuneste, intr-o abordare didactica functionala si moderna, nu numai continuturile prevazute de programa scolara, dar si pe cele de curriculum extins care se regasesc in programele olimpiadelor, ale concursurilor si ale centrelor de excelenta din tara. Dincolo de aceasta, elevul de liceu va gasi in lucrarea de fata un ghid autentic pentru construirea si imbogatirea culturii literar-artistice.

Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii limbii si literaturii romane, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta - o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de limba si literatura romana, pentru formarea unei culturi literare si artistice si, de ce nu, pentru o viitoare cariera literara, jurnalistica sau in stiintele comunicarii.


Autor: GAVRILA Camelia, CHIRIAC Mariana, ZAHARIA Cezar, DOBOS Mihaela
Anul aparitiei: 2014
Format: 20x26 cm
Nr. pagini: 240

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.143 sec