Camelia Popa - Tulburarea depresiva, volumul II - Elemente de psihodiagnostic, terapii moderne si studii de caz

Camelia Popa - Tulburarea depresiva, volumul II - Elemente de psihodiagnostic, terapii moderne si studii de caz
Anul publicării: 2014
Pagini: 164
Categoria: Carti diverse
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Tulburarea depresiva, volumul II.
 
Cartea Tulburarea depresiva - Elemente de psihodiagnostic, terapii moderne si studii de caz, VoI. II propune psihologilor si psihiatrilor din Romania o serie de studii clinice, ghiduri terapeutice si instrumente psihodiagnostice bazate pe informatii stiintifice noi, cu aplicabilitate in domeniul tratarii tulburarii depresive, precum si a depresiei comorbide cu alte patologii psihiatrice (tulburare obsesiv-compulsiva, dismorfofobie) sau somatice (diabet zaharat, boli cardiovasculare, demente).

Coordonatorii cartii sunt: dr. Camelia Popa, cercetator stiintific la Institutul de Filosofie si Psihologie"Constantin Radulescu-Motru" - Academia Romana, psiholog clinician principal si dr. Adela Magdalena Ciobanu, director medical al Spitalului Clinic de Psihiatrie. Prof. Dr. Al. Obregia" din Bucuresti medic primar psihiatru si sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie"Carol Davila" din Bucuresti; Catedra de Psihiatrie.

Cartea este rezultatul cercetarilor proprii ale coautorilor, psihiatri si psihologi. Le multumim tuturor pentru munca pe care au depus-o si pentru implicarea in acest proiect. De asemenea, lucrarea a beneficiat de suportul tehnic al lui Daniel Popa.

Ii mentionam pe coautorii nostri: dr. Monica Claudia Boer, manager al Spitalului Clinic de P ihiatrie. Prof Dr. Al. Obregia" din Bucuresti, medic primar si cadru didactic universitar la Facultatea de Medicina a Universitatii Titu Maiorescu" din Bucuresti; psiholog specialist dr. Viorel Robu, cadru didactic la Universitatea"Petre Andrei" din Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei; psiholog principal dr. Ioan Gotca de la Centrul de Sanatate Mintala"Dr. Ghelerter" al Spitalului Clinic de Psihiatrie"Socola" din Iasi; dr. Maria Silvia Trandafir, medic primar psihiatru la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Prof. Dr. Al. Obregia" din Bucuresti si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie"Carol Davila" din Bucuresti, Catedra de Psihiatrie; dr. Odette Dimitriu, psiholog clinician principal, conferentiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universitatii"Titu Maiorescu" din Bucuresti; psiholog specialist Andra Bolohan, cercetator stiintific la Institutul de Filosofie si Psihologi"Constantin Radulescu Motru" - Academia Romana; dr. Rozeta Draghici, psiholog clinician principal la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie"Ana Aslan" din Bucuresti; Anca Talasman, medic primar psihiatru la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Prof Dr. Al. Obregia" din Bucuresti si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie"Carol Davila" din Bucuresti, Catedra de Psihiatrie si medicii Laura Diana Gherman, Raluca Lupascu, Eliza Radoi si Luminita Dobre - de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof Dr. Al. Obregia" din Bucuresti.

Nr. de pagini: 164
Anul aparitiei: 2014
Coordonatori: Camelia Popa, Adela Magalena Ciobanu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.131 sec