Cand armele vorbesc...

Cand armele vorbesc...
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 27,94 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Este un roman serial care continua intr-o formula noua, moderna, originala, cu titluri inedite, traditia binecunoscutei colectii similare, de calatorii si aventuri, aparuta sub titlurile Aventurile Submarinului Dox si Aventurile Echipajului Dox.
Personajele principale ale povestirilor incluse in brosuri, sunt tinerii germani Marian Farrow si doctorul Robert Bertram. Acestia, insotiti de devotatul negru congolez Pongo, supranumit si"Uriasul", cutremura lumea larga, chemati de necunoscut si aventura.
Autorii, indentificati cu eroii insisi, redau naratiunile la persoana intai, facandu-l pe cititor sa traiasca intamplari emotionante pe uscat, pe mari si prin vazduh. Iubitorul acestui gen literar va urmari cu rasuflarea taiata peripetiile unor naufragii si robinsoniade pe insule pustii si va gusta farmecul nostalgic al peregrinarilor visate poate candva. El se va infrunta cu fiare si triburi salbatice uitate in intunecimile padurilor virgine, sau va cunoaste asprimea neinduratoare a regiunilor boreale.
Satisfactia de a parcurge o lectura agreabila este implinita de o documentare variata si instructiva, din cele mai felurite domenii.
Prezentate intr-un ritm alert, intamplarile inspirate din viata reala, va vor capta atentia cu siguranta, de aceea nu ne ramane decat sa va uram o lectura cat mai agreabila.

Format carte: 165x115
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 731

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1033 sec