Cand basmele cu zane se adeveresc
11,10 lei
15,41 lei (-27,97%)

Cand basmele cu zane se adeveresc

Cand basmele cu zane se adeveresc
-28%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 11,10 lei
15,41 lei (-27,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Basmele pentru copii spun povestea extraordinarului si a miraculosului, si o fac fara niciun fel de formule complicate. Si singura formula care poate sa explice vreodata cum se transforma o zdeanta intr-o rochie minunata este mecanica cuantica.

Exista o formula care poate da aceasta explicatie. Exista o formula pentru trasura, dovleacul transformat in trasura. Mecanica cuantica spune ca structurile moleculare care formeaza un dovleac au si potentialul de a fi o trasura. Si tot ce avem de facut este sa schimbam intentia, sa dizolvam dovleacul si sa ii schimbam intentia.

,, Oh, sigur ca da." Mai mult, stim ca Cenusareasa avea de nasa o zana. Ei bine, cine credeti ca era nasa zana?

Ramtha


CUVANT INAINTE

Seria ,, In fata semineului" este o biblioteca ce se dezvolta  in permanenta, care contine cele mai cautate teme de interes predate de Ramtha. Aceasta serie de invataturi este menita tuturor studentilor Marii Lucrari carora le plac invataturile lui Ram. De asemenea, colectia este prevazuta a fi un instrument continuu de invatare pentru studentii la Scoala de Iluminare a lui Ramtha, precum si pentru toti cei care sunt interesati si cunosc invataturile lui Ramtha. In ultimele trei decenii, Ramtha si-a aprofundat continuu si metodic prezentarea asupra naturii realitatii, precum si aplicarea practica a acesteia, prin diverse discipline. Editorul presupune ca cititorul a participat la un Curs Pentru Incepatori sau la un seminar al Scolii de Iluminare a lui Ramtha sau, cel putin, ca este familiarizat cu instructiunile lui Ramtha pentru clasa de incepatori. Aceste informatii introductive se gasesc in Ramtha: A Beginner s Guide to Creating Reality, editia a treia (Yelm: JZK Publishing, o divizie a JZK, Inc., 2004).
In seria,, In fata semineului" am inclus un glosar, ce contine cateva dintre conceptele de baza pe care le foloseste Ramtha, pentru ca cititorul sa se poata familiariza cu aceste invataturi. De asemenea, am inclus o scurta prezentare a lui Ramtha, facuta de JZ Knight, care descrie cum au inceput toate astea, pentru cei care nu stiu povestea. Fie sa va bucurati de aceasta invatare si contemplare!


Traducere: Cristiana Laura
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 123

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1130 sec