Capcana Margrave - Lee Child

Capcana Margrave - Lee Child
-18%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Proza Diversa
Preț: 8,20 lei
10,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE


Premiile Barry si Anthony. Una dintre cele mai reusite serii de thriller din ultimii ani si un personaj unic: Jack Reacher.

Margrave. Un punct neinsemnat pe harta statului Georgia. Un orasel unic in felul lui: este perfect, chiar inspaimantator de perfect. Cand Jack Reacher se opreste acolo, vrea doar sa manance si sa bea o cafea. Dupa o jumatate de ora va fi arestat si acuzat de crima. Asa incepe cosmarul. Apoi Reacher este eliberat si secretele ascunse sub fatada bine intretinuta explodeaza. Margrave, desavarsitul Margrave, se transforma intr-o capcana.

"Am fost tre­zit de lu­mi­ni­le pu­ter­ni­ce care se aprin­deau. In­chi­soa­rea nu avea fe­res­tre. Ziua si noap­tea erau crea­te cu aju­to­rul elec­tri­ci­ta­tii. La ora sap­te, cla­di­rea era din­tr-o­da­ta inun­da­ta de lu­mi­na. Fara zori de zi sau as­fin­ti­turi blan­de. Doar in­tre­ru­pa­toa­re­le care erau actionate la aceeasi ora. Ce­lu­la nu-ti da­dea sen­za­tia de in­ca­pe­re mar­gi­ni­ta de pe­reti, po­dea si ta­van. Era mai cu­rand un bloc so­lid de zi­da­rie in care fusese sa­pat cu zgar­ce­nie un spa­tiu lo­ca­tiv mi­nus­cul."


ISBN: 973-50-1449-1
Traducator: Constantin Dumitru-Palcus
Editia: I
Data editiei: 2006
Format: 11 x 18 cm
Numarul de pagini: 472

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1192 sec