Carmen Trandafirescu, Matematica si explorarea mediului. Culegere pentru clasa a II-a. Auxiliar elaborat dupa manualul editurii Arthur

Carmen Trandafirescu, Matematica si explorarea mediului. Culegere pentru clasa a II-a. Auxiliar elaborat dupa manualul editurii Arthur
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Culegerea Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a este elaborata conform programei scolare in vigoare, aprobata de MEN prin ordinul 3418/19. 03. 2013.

Lucrarea respecta succesiunea temelor de matematica si explorarea mediului din manual si este utila atat elevilor, cat si cadrelor didactice si parintilor. Continuturile culegerii sunt ordonate progresiv, pe niveluri diferite de dificultate, avand rolul de a dezvolta competentele specifice, dar si gandirea logica si spiritul de observatie.

La sfarsitul fiecarei unitati de invatare sunt prezente o  recapitulare si o evaluare, prin care scolarul isi poate verifica si consolida cunostintele si competentele dobandite in mod treptat si sitematic.

Exercitiile variate si atragatoare vizeaza trezirea curiozitatii si a interesului copiilor pentru aceasta disciplina, precum si dezvoltarea creativitatii si a increderii in sine.

Nr. de pagini: 120
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1219 sec