Cartea lui Zamolxe sau Inteleapta Scriptura sau Noul Testament al dacilor

Cartea lui Zamolxe sau Inteleapta Scriptura sau Noul Testament al dacilor
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

CARTEA LUI ZAMOLXE sau INTELEAPTA SCRIPTURA sau NOUL TESTAMENT AL DACILOR este cuvantul pe care Dumnezeu l-a transmis neamului romanesc, de-a lungul mileniilor, de la strabunii sai tracii si dacii pana in zilele de azi. Acest cuvant se revela in timpurile de acum, pe care Dumnezeu le-a gasit bune, prin oamenii din neamul romanesc care au primit insarcinari spirituale. CARTEA LUI ZAMOLXE este o chintesenta a revelatiilor celor care au reusit sa aduca la cunostinta adevaruri pentru a le da mai departe urmasilor si lumii intregi.

Autorul scrierii cuvintelor din aceasta carte, Octavian Sarbatoare, a fost doar un vas, al culegerii cunoasterii si revelatiei, prin care au vorbit toti cei care au adus neamului romanesc cuvantul Lui Dumnezeu cu ajutorul Focului Viu. Prin citirea acestui cuvant vom intelege ca Dumnezeu nu a parasit niciodata intru-totul neamul romanesc care este poporul Lui Dumnezeu. La aceste timpuri istorice a sosit momentul de a spune marile adevaruri care au fost ascunse mult timp de valul intunericului. Omenirea se trezeste din marile rataciri milenare, cai pe care a apucat din necunoastere.

CARTEA LUI ZAMOLXE este un indreptar tuturor religiilor lumii. Ea serveste drept cale a luminii tuturor popoarelor lumii care de veacuri si milenii cauta drumul divin. Cele patru parti componente, CARTEA VIETII (VIE), CARTEA NEMURIRII (NEM), CARTEA LEGII STRAMOSESTI (LEG) si CARTEA IUBIRII DE OAMENI (IUB), sunt lucrari care zidesc intelepciunea lumii, in esentele ei, prin ideile fundamentale vietuirii omului. Cartile componente corespund unor cai ale cunoasterii divine asa cum se va vedea din cuprinsul lucrarii, respectiv CALEA LUI DUMNEZEU, CALEA LUI ZAMOLXE ARIANUL FIUL LUI DUMNEZEU, CALEA INTELEPCIUNII LUI ZAMOLXE si CALEA LUI IISUS FIUL DACIEI.

Revelatiile expuse sunt general valabile tuturor celor care inteleg ca omenirea evolueaza spiritual in cautarea drumului catre Dumnezeul Cel Adevarat. Proba adevarului acestui drum sunt rezultatele produse in viata omului. Numai in acest mod trebuie acceptata veridicitatea unei doctrine religioase si spirituale care se zideste pe credinta in a cerceta inainte de a crede.

Neamul romanesc se va dovedi in timp a fi marele deschizator de drumuri divine pentru toate popoarele lumii care se straduiesc de milenii sa-si gaseasca lumina calauzitoare. Popoarele lumii vor lua pilda, dupa neamul romanesc, si-si vor scrie crezuri care sa le reprezinte identitar, si astfel sa-si sacralizeze istoria. Se elimina astfel in umanitate neajunsurile care apar datorita adoptarii credintelor altor neamuri.


Format    14. 5 x 20. 5 cm
Anul lansarii  2013
Pagini    224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1564 sec