Cartea mea de Bucate

Cartea mea de Bucate
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-31-2238-6
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 432
Format: 170x240 mm
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Cartea mea de Bucate

Prezentare:

Lucrarea cuprinde, în cea mai mare parte, reţete culinare experimentate de autoare, pornind de la cele mai simple şi ieftine, şi cuprinzând o gamă diversă, la îndemâna unui cerc mai larg de cititoare.
Datorită varietăţii sale şi a felului în care sunt tratate reţetele, lucrarea este utilă tuturor gospodinelor de la oraşe şi sate. În lucrare sunt prezentate materialele necesare, modul de pregătire şi preparare a reţetelor de tot felul, începând cu aperitive, salate, sosuri, preparate din lapte, ouă şi orez, supe şi borşuri, budinci, sufleuri, rulade, mâncăruri din peşte şi din diverse cărnuri de animale şi păsări şi sfârşind cu variate dulciuri, torturi, conserve şi băuturi.
Cartea de bucate conţine şi două subcapitole inedite: unul cu Prăjituri pentru Pomul de Crăciun şi celălalt cu Preparate dulci pentru copii.
S-a încercat ca reţetele să fie bine întocmite, concise şi clare, pe înţelesul tuturor gospodinelor. Cantităţile date sunt suficiente pentru a prepara masa pentru 4 persoane, dar nu va fi greu să se adapteze cantităţile după necesităţi şi pentru un număr mai mare.
Reţetele sunt variate, astfel încât să satisfacă gustul şi dorinţele gospodinelor în alegerea mâncărurilor şi în timpul pe care îl au la dispoziţie pentru prepararea lor. În acest scop, la elaborarea lucrării s-a urmărit să se prezinte cu mai multă exactitate acele faze ale pregătirii preparatelor culinare care sunt mai puţin cunoscute, îndeosebi tinerelor gospodine. Unele reţete sunt specifice bucătăriei ardeleneşti, autoarea fiind din Bihor.

Autoarea

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.