Cartita (Stella Rimington)

Cartita (Stella Rimington)
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 5416
Format: 11 x 17
Categoria: Altele
Preț: 29,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cârtiţa.

Un complot terorist pus la cale de fundamentaliştii islamici, diversiuni organizate de extremiştii din IRA, un agent secret care pune în pericol securitatea naţională... Liz Carlyle trebuie să dezlege acest puzzle în care fiecare detaliu reprezintă graniţa dintre succes şi dezastru. De această dată, răul vine din interiorul sistemului.

* Cârtiţa
* Risc maxim
* Secretele Serviciilor Secrete


Stella Rimington

„Mi-am dorit dintotdeauna să îi ajut pe oameni să înţeleagă mai bine lumea spionajului. Poveştile stil James Bond m-au enervat întotdeauna în mod cumplit, mai ales că presa şi oamenii simpli le luau drept adevărul absolut.“ Aşa justifică prima femeie care a condus o agenţie de spionaj din Marea Britanie de ce, după o lungă carieră în cadrul serviciilor secrete, s-a apucat de scris.

Biografie:

Născută în 1935, Stella Rimington este femeia care a ocupat, între 1992 şi 1996, funcţia de director general al celebrei agenţii MI5 sau Security Service (Serviciile Secrete), agenţia de contraspionaj şi securitate a Marii Britanii. Scriitoare a devenit abia la vârsta de 66 de ani, când şi-a publicat autobiografia relevându-i experienţa de aproape trei decenii în serviciile de securitate. Cartea a stârnit un imens scandal: guvernul britanic a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a o împiedica pe fosta spioană să-şi povestească experienţele trăite la conducerea unuia dintre cele mai temute şi eficiente servicii secrete din lume.

Bibliografie generala:

Dame Stella Rimington a publicat până în prezent patru cărţi: Intelligence, Security and the Law (1994), Open Secret. The Autobiography of the Former Director-General of MI5 (2001), At Risk (Risc maxim, 2004) şi Secret Asset (Cârtiţa, 2006), lucrând în prezent la definitivarea romanului Illegal Action (septembrie, 2007), cel de al treilea volum din seria de romane de spionaj al căror personaj principal este Liz Carlyle.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1302 sec