Casa pasiva
44,93 lei
59,90 lei (-24,99%)

Casa pasiva

Casa pasiva
-25%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 44,93 lei
59,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Controlul si gestionarea rationala a energiei obtinute din mediul inconjurator au ajuns sa constituie in prezent motorul economiei unui stat, precum si un indicator de prim rang al nivelului de trai si al gradului de civilizatie al unui popor.

In primul rand, mentionam ca aceasta carte se adreseaza atat inginerilor si specialistilor in domeniu, cat si utilizatorilor de case pasive, adica celor care detin aceste locuinte si celor care s-au decis sa devina beneficiari ai acestora.

Pornind de la faptul ca o casa pasiva consuma cu 80-90% mai putina energie pentru incalzire decat o casa conventionala si ca o proiectare optima a sa reduce substantial cheltuielile cu materiile prime, structurile mecanice si arhitectonice necesare, realizarea unei asemenea locuinte cu un inalt grad de confort poate deveni pentru oricine un vis realizabil.

Cartea va indruma, pas cu pas, de la proiectare pana la finalizarea constructiei, sugerandu-va principiile pe baza carora sa alegeti proiectantul si executantul lucrarii, care sunt elementele componente ale unei case pasive, precum si materialele de constructie, instalatiile si sistemele mecanice, de climatizare si electrice optime pentru atingerea scopului final: o locuinta confortabila, cu un consum cat mai redus de energie si implicit necesitand preturi de intretinere cat mai mici.

Cartea cuprinde exemple de case pasive, inclusiv din Romania, fiind prezentate situatii concrete de functionare si de consum energetic efectiv al acestor locuinte.Nr. pagini: 192
Anul aparitiei:2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1586 sec