Castigatorii. Raspunsurile

Castigatorii. Raspunsurile
-5%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bussines
Preț: 37,05 lei
39,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

„Winning: The Answers“, continuare a bestseller-ului Castigatorii ofera raspunsurile la cele mai grele 74 de intrebari din domeniul afacerilor.

Prin Winning, bestsellerul lor international din 2007, Jack si Suzy Welch au creat un document rar, un tratat filosofic pe tema practicilor fundamentale ale bussinesului si totodata un ghid, ce poarta amprenta sinceritatii, hotararii si optimismului lui Jack.

„Nici o alta carte de management nu va mai fi vreodata necesara“.
WARREN E. BUFFETT, presedinte, Berkshire Hathaway

In schimb, Winning descopera nepotolita sete de a vorbi despre munca.
De la publicarea cartii, familia Welch a primit sute de intrebari de la studenti si de la oameni cu profesii asemanatoare, pe diferite teme– de la leadership si competitie globala, pana la management si construirea unei echipe.
O avalansa de intrebari despre diverse provocari ce pot aparea in cariera sau in afaceri– unele familiare, altele surprinzatoare, multe urgente si toate puternic ancorate in realitate.

„Winning: The Answers” reuseste sa gaseasca o rezolvare la cele mai importante dintre aceste probleme si prin raspunsurile directe, la obiect, pe care le ofera, largeste discutia pe care Jack si Suzy au inceput-o in„Winning“.

Este un dialog cuprinzator si, in acelasi timp, extrem de folositor pentru oricine, dar mai ales pentru cei implicati in activitatile-cheie prin care o organizatie ajunge sa creasca si sa prospere.

Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1235 sec