Cautatorul de capete
12,26 lei
13,62 lei (-9,99%)

Cautatorul de capete

Cautatorul de capete
-10%
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 12,26 lei
13,62 lei (-9,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Cautatorul de capete” este povestea unui complot si a unei societati care, asa cum se intampla de obicei, nu-i poate tine piept. Paginile sale sunt pline de personaje terifiante si, in acelasi timp, pasionante: un cardinal alcoolic si apocaliptic, un terorist cu alura de rocker, un macabru sef de servicii secrete care vrea sa fure copiii celor arestati, un fascist capabil sa planga din pricina dezastrelor provocate de o punkista nevrotica, doi surdo-muti ofensati de arta iconoclasta.„Cautatorul de capete” este o comedie neagra despre extrema dreapta si, in acelasi timp, o reflectie asupra raportului dintre individ si putere.

Antonio Ortuno s-a nascut in Guadalajara, Mexic, in 1976. Este de profesie jurnalist. Articolele si povestirile sale au fost publicate in reviste precum Letras libres, La tempestad (Mexic) si Lateral (Spania). In prezent este redactor in cadrul departamentului de stiri internationale al ziarului Milenio.

Autorul a mai publicat un volum de nuvele,"Ars cadaver", si numeroase povestiri si eseuri in antologii din Mexic si Statele Unite."El buscador de cabezas" a fost selectionat de revista Letras libres printre cele mai bune cinci romane din Mexic publicate in 2006. Pentru cel de-al doilea roman al sau,"Recursos humanos" (2007), autorului i-a fost decernat premiul Herralde Finalista.

 


Autor:Antonio Ortuño
Editura: IBU Publishing
An aparitie: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1353 sec