Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare

Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Altele
Preț: 9,63 lei
12,04 lei (-20,02%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare. Cazanul de tuica."Pischl" este cea mai completa si mai de succes carte despre producearea rachiului din Austria. Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a
materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, decrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a
instalatilor de distilare simple si cu dipozitiv de rectificare, a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana.
Anexa scrisa de Peter Jager prezinta decoctul, fermentatia si distilarea rachiului din cereale.

Din cuprins:

Materi prime
Cuve de fermentatie si ingrijirea acestora
Prepararea decoctului
Fermenatia alcoolica
Utilizarea drojdiei de cultura pura
Distilarea
Stabiliarea continutului de alcool
Aducerea la taria de consum
Filtrarea
Specialitati
Depozitarea
Comercializarea
Rachiurile


Anul aparitiei: 2009
Autor: Josef Pischl
Editura: M. A. S. T.
Nr. pagini: 173 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2017 sec