CD - Contracte pentru Contabilitate si financiar

CD - Contracte pentru Contabilitate si financiar
-10%
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 48,07 lei
53,41 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Contracte si Acte Esentiale pentru Contabilitate - financiar
Economiseste 97% din timpul alocat activitatilor complementare desfasurate in cadrul departamentului contabilitate si financiar!

3 minute pentru redactarea si personalizarea oricarui document financiar!

Softul pe care ti-l pune la dispozitie te ajuta sa editezi si sa personalizezi in doar 3 minute orice act sau contract! Aloca aceste rezerve de timp si energie pentru rezolvarea corecta a unor operatii de complexitate sporita.

In 2 timpi si 3 miscari rezolvi problema celui mai complicat act! Alege din lista documentelor/contractelor pe cel de care ai nevoie! De exemplu: contract pentru asistenta financiara. Completeaza cu datele tale toate zonele care necesita informatii clare. Salveaza in calculatorul tau! Printeaza! Simplu! Eficient! Economic!

Fiindca activitatea financiar contabila presupune de asemenea si contracte: de asistenta financiara, de audit financiar, de cont curent, de credit, de depozit bancar, de imprumut garantat, de imprumut ipotecar etc. Si nu numai! Acestora li se alatura multe altele: angajamente, ordine, cereri, scrisori, imputerniciri. Sunt documente a caror redactare intr-un format reglementat de legislatia specifica este adesea o activitate consumatoare de timp.

Daca ai nevoie de:

Rezolvarea rapida si sigura a unor activitati complementare in cadrul departamentului contabilitate- financiar (redactarea actelor / contractelor specifice).

Castig de cauza si de bani datorita utilizarii unor contracte avantajoase, cu clauze benefice pentru contabilitatea firmei tale.

Extra-timp pentru activitatile principale ale departamentului contabilitate - financiar ce reclama atentie sporita pentru evitarea amenzilor.

- Comanda acum CD-ul Contracte utile in Afaceri"Special pentru Contabilitate - Financiar"! Cu un singur clic economisesti timp, energie si bani!

Format:  CD
Anul aparitiei:    2009
Vezi și alte cărți: Acte, Contabilitate, Contracte

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1580 sec