CD Operare SAGA. Exemple practice si recomandari (format CD)

CD Operare SAGA. Exemple practice si recomandari (format CD)
-10%
Preț: 103,95 lei
115,50 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare
Anul publicării: 2017
Categoria: Diverse

DESCRIERE

CD Operare SAGA. Exemple practice si recomandari va ofera exemple practice si recomandari!


Ghidul contine exemple grafice (print screen-uri din program) si explicatii pentru o multitudine de situatii practice, informatii esentiale pentru obtinerea de rapoarte corecte din punct de vedere contabil si fiscal.

    Meniul „Fisiere” – deosebit de important pentru verificarea furnizorilor si clientilor, definirea analiticelor in planul de conturi, setarea gestiunilor in functie de tipul de activitate, definirea articolelor, definirea operatiilor automate, definirea centrelor de cost si evidenta salariatilor;
    Meniul „Operatii” – aveti acces la exemple reprezentate grafic pentru diverse tipuri de situatii, atat in lei cat si in valuta. Atentie! Pentru fiecare din aceste operatiuni, veti regasi si monografia completa.
    Meniul „Situatii - Listari” - cuprinde rapoartele de lucru de care aveti nevoie. Regasiti exemplificari grafice cu pasii de urmat pentru tiparirea diferitelor tipuri de rapoarte precum:

- Fise de cont;
- Balante sintetice;
- Balante analitice;
- Balante furnizori/clienti;
- Balante stocuri;
- Registre obligatorii;
- Jurnale de TVA;
- Situatii stocuri;
- Situatii financiare anuale/semestriale etc.

    Meniul „Diverse” – util pentru automatizarea cheltuielilor/veniturilor in avans, intocmire foi de parcurs, diverse situatii manageriale.
    Meniul „Administrare” – contine recomandari utile, cu exemple ilustrate, pentru configurarea salariilor, definirea de serii si numere documente, definire/restrictionare utilizatori, operatiuni cu baza de date, modificari conturi.

Comandati ACUM exemplarul dvs.! Scapati de posibilele neclaritati!

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Autor(i):  OLGA CREVELESCU
Anul aparitiei: 2017
Pagini: 180
Format: CD

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

132,30 lei
147,00 lei (-10%)
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.