Ce este karma? - Paul Brunton

Ce este karma? - Paul Brunton
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 12,60 lei
14,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Paul Brunton (cunoscut prietenilor si studentilor ca P. B.) este larg recunoscut drept unul dintre cei mai receptivi cercetatori ai intelepciunii antice. Aceasta mica lucrare ne prezinta, intr-o forma condensata si concentrata, ceea ce a aflat el despre karma intr-o lunga si bogat variata existenta: din cercetarea personala, o neincetata experimentare, si intima apropiere de oameni intelepti apartinand diverselor traditii sacre ale lumii. Aceste nestemate concise sunt extrase dintr-un evantai larg al scrierilor sale, incepand de la jumatatea anilor '40 si pana putin inainte de moartea sa in 1981. Ele prezinta cu concizie esenta, si multe detalii, din invataturile despre karma asa cum apar ele in traditiile intelepciunii lumii.

Fiecare dintre noi poseda forta interioara si un anumit nivel de libertate, spun aceste invataturi. Consecinta modului in care alegem sa folosim - sau sa nu folosim - aceasta forta se rasfrange asupra existentei noastre. Reverberatiile devin din ce in ce mai complexe pe masura ce viata merge inainte.

Invataturile despre karma nu sunt despre a te resemna insensibil la realitati asa cum par a fi ele. Acestea vorbesc despre trezirea in deplinatatea fortelor proprii pentru a vedea mai clar si a te manifesta mai profund si mai efectiv. Daca pot stapani forta ce creeaza si altereaza obisnuintele, imi spun acestea, ma pozitionez langa forta ce creeaza si transforma lumea.


Nr. de pagini: 117
Anul aparitiei: 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.130 sec