Ce este zen? - introducere practică în meditaţia zen

Ce este zen? - introducere practică în meditaţia zen
Preț: 9,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-87574-4-4
Anul publicării: 2006
Pagini: 140
Format: 11x18cm

DESCRIERE

Ce este zen? - introducere practică în meditaţia zen - Dokusho Villalba. Ce este zen? - introducere practică în meditaţia zen.

Prezentare:

Discipol al maestrului Taisen Deshimaru Roshi, Dokusho Villalba a primit ordinul de călugăr zen în 1978. A colaborat la crearea Templului zen din La Gendronniere, iar în 1989 a fondat Comunitatea Budistă Soto Zen Spaniolă şi Templul Luz Sei-ena, unde şi predă. Şi-a dedicat întreaga viaţă practicii şi răspîndîrii budismului zen. Călătoreşte prin Ruropa şi America de Sud, susţinînd conferinţe şi promovînd învăţăturile lui Buddha Shakyamuni.

Zen este o experienţă personală, cea mai intimă dintre toate, ceva ce nimeni nu poate face pentru noi. E suficient să practicăm meditaţia zazen, să ne aşezăm în poziţia adecvată, într-un loc liniştit, să respirăm încet, profund. Lăsăm spiritul agitat să se calmeze şi să se limpezească. Vom simţi repede efectele benefice: grijile nu ne mai tulbură, se îndepărtează şi, în final, apar drept ceea ce sînt - valuri mici şi lipsite de importanţă. Treptat, neliniştea se transformă în siguranţă, într-o stare de calm necunoscută anterior, primul semn al unei seninătăţi profunde.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.