Ce psihoterapie să alegem. Psihanalize, psihoterapii: cele mai importante abordări

Ce psihoterapie să alegem. Psihanalize, psihoterapii: cele mai importante abordări
-28%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Carti diverse
Preț: 25,20 lei
35,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ce psihoterapie să alegem. Psihanalize, psihoterapii: cele mai importante abordări - Mony Elkaïm. Ce psihoterapie să alegem.

Dezvoltarea psihoterapiei în România ultimilor 16 ani s-a realizat cu rapiditate, dar nu de puţine ori în condiţii de pseudocompetiţie între diversele orientări. Principala ţintă a contestărilor a constituit-o psihanaliza, cea mai veche formă de psihoterapie.
Prezentul volum, alcătuit de un grup de autori aparţinând culturii franceze, recunoscută pentru nivelul înalt al psihologiei şi psihoterapiei, trece în revistă în mod sintetic principalele forme de psihoterapie recunoscute de Asociaţia Europeană de Psihoterapie. În capitole care variază între 20 şi 40 de pagini sunt prezentate: psihanaliza (variantele freudiană, lacaniană şi jungiană), terapiile de familie, terapiile cognitiv-comportamentale, gestalterapia, analiza tranzacţională, hipnoza ericksoniană, psihodrama, psihoterapia rogersiană, PNL.
Spiritul abordărilor este nu numai riguros, ci şi echilibrat, nediscriminatoriu, fiecare orientare fiind tratată cu obiectivitate, evidenţiindu-i-se aportul specific.
Vasile Dem. Zamfirescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.3505 sec