Cei 5 stalpi ai sanatatii
24,30 lei
27,00 lei (-10%)

Cei 5 stalpi ai sanatatii

Cei 5 stalpi ai sanatatii
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 24,30 lei
27,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cei 5 stalpi ai sanatatii ata,în sfârsit, o sinteza completa a viziunii Dr. Kousmine asupra sanatatii, care ne ofera, fiecaruia dintre noi, posibilitatea de gestionare a echilibrului sanatatii proprii. Cei„cinci stâlpi ai sanatatii” sunt:

1.   o alimentatie sanatoasa si constienta

2.   un aport de vitamine si suplimente alimentare

3.   mentinerea echilibrelor biologice (mai ales echilibrul acido-bazic)

4.   igiena intestinala

5.   un demers psihologic

Fiecare poate deveni constient de responsabilitatea saîn gestionarea echilibrului sau de sanatate si al bolilor sale cronice. Pentru ca noi alegem modulîn care gândim, ritmurile de viata, reglarea gradului nostru de activitate, sau modulîn care ne gestionam timpul.

Aceasta carte ne arata cum sa actionam prin noi-însine (sau cu ajutorul mediculuiîn cazul unei boli declarate) asupra functiei de asimilare (nutritie si respiratie), asupra functiei de regularizare (aport vitaminic siîn oligoelemente), precum si asupra functiei de eliminare a corpului (igiena intestinala, dieta).

Sa iesim din litera manualului,înseamna si sa introducem dimensiunea psihologica si spirituala. Astfel, sanatatea, ca si boala, poate deveni ocazia sa ne schimbam modul de viata si sa devenim constienti de propriul potential vital.

„Daca este bineînteleasa, boala nu mai apare ca o fatalitate, ci ca o concluzie logica a unui dezechilibru de viata cauzat de surmenaj, stres, darîntotdeauna de un factor alimentar”.
 
Author: dr. Besson, Philippe-Gaston, dr. Bondil, Alain, dr. Denjean, Andre, dr. Keros, Philip
Format 14X20. 5 cm
Nr. pagini: 328

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1312 sec