Cei doisprezece
20,80 lei
26,00 lei (-20%)

Cei doisprezece

Cei doisprezece
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 20,80 lei
26,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Draga cititorule,
Conform savantilor care au studiat calendarul mayas, data de 21 decembrie 2012 reprezinta sfarsitul calendarului mayas si inceputul unei ere noi. Aceasta era va avea o vibratie diferita fata de cea actuala.
In aceasta noua era, lacomia si materialismul vor avea de jucat un rol mult mai mic. Se va pune mai mare accent pe armonia dintre toate fiintele. Oamenii vor percepe sau nu schimbarile din viata lor pe data de 21 decembrie 2012, dar aceste schimbari vor fi imense si vor creste, cu timpul, in intensitate.
Unii savanti cred ca se vor petrece importante schimbari galactice si o modificare a polilor magnetici ai Pamantului. Adevaratii experti in cultura mayasa nu cred ca aceste schimbari vor avea loc sub forma unei rasturnari a tuturor lucrurilor cunoscute, care ar fi  daunatoare pentru planeta si omenire.
Batranii mayasi cred in liberul arbitru si, la fel ca in romanul meu, Cei Doisprezece, cred ca umanitatea isi va alege destinul pe data de 21 decembrie 2012. Deciziile pe care le veti lua si afirmatiile pe care le veti face pe 21 decembrie 2012 vor crea punctul de basculare ce poate conduce planeta spre armonie.
Alegerea este a voastra.
Cu bucurie,
William Gladstone

WILLIAM GLADSTONE si-a obtinut licenta in antropologie culturala la Universitatea Harvard si a colaborat, de-a lungul unei remarcabile cariere, cu unii dintre cei mai cunoscuti si mai influenti autori contemporani, precum Eckhart Tolle si Deepak Chopra, dar si cu vizionari ai vremurilor noastre, precum Tom Anderson, fondatorul companiei Myspace, Peter Norton, fondatorul companiei Norton Computing, si cu Linus Torvalds, creatorul programului de operare Linux.
Pionier in domeniul editorial, William Gladstone a infiintat compania Waterside Productions Inc. in 1982 si, de-a lungul vremii, a inlesnit publicarea a peste cinci mii de titluri din cele mai variate domenii.
Cei Doisprezece este prima lui carte.Numar pagini: 296
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1242 sec