Cel mai bogat om din Babilon - Secretele eterne ale succesului

Cel mai bogat om din Babilon - Secretele eterne ale succesului
-30%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

 Milioane de cititori au ajuns sa cunoasca celebrele "parabole babiloniene"ale lui George S. Clason. Considerate a fi adevarate surse de inspiratie, ce trateaza atatea subiecte dureros de actuale precum planificarea si obtinerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar si principii financiare extrem de solide, desi vechi de mii de ani, aceste povestiri fascinante, bogate in sfaturi si informatii extrem de utile, au devenit un model demn de urmat pentru toti autorii lumii moderne ce hotarasc sa scrie despre toate aceste teme.

Pentru cei care au citit "Arta Vanzarii" de Zig Ziglar, numele lui George S. Clason nu este o necunoscuta, iar cartea de fata vine dupa o indelunga asteptare. Paginile ei va vor purta doar aparent inapoi in timp, tocmai in indepartatul Babilon, leaganul principiilor de baza ale lumii financiare, pretuite si in zilele noastre si puse in practica in intreaga lume.

Folosind un limbaj la fel de simplu, dar si profund, precum cel biblic, acest ghid de intelegere a lumii financiare ne schiteaza o cale sigura spre prosperitate si, implicit, spre fericire. Totodata, ne ajuta sa intelegem problemele financiare cu care ne confruntam, oferindu-ne si o solutie ce ne va calauzi pe durata intregii vieti.

Cel mai bogat om din Babilon este o carte pe care trebuie sa o cititi fara intarziere, s-o recomandati prietenilor si s-o daruiti tinerilor care fac primii pasi in lumea afacerilor.

O carte pe intelesul tuturor. Fara termeni economici sau alte incurcaturi de genul acela, aceasta carte iti explica in modul cel mai simplu printr-o lectura plauta, usoara si neplictisitoare educatia financiara ce functioneaza de mii de ani.

Johnny

Recomand aceasta carte ca o prima si foarte invatatura invatatura financiara pentru copii, iar pentru adulti o consider o prioritate si o necesitate totodata. Sunteti stresat financiar si doriti leacuri impotriva saraciei - in aceasta carte gasiti solutia care functioneaza inca din vremea Babilonului. Bogdan G. Ilie

Bogdan G. Ilie

Este una din cartile mele favorite. Am mai comandat carti din colectia Business a editurii Amaltea, insa aceasta carte ma inspira cel mai mult, poate si datorita stilului in care e scrisa. Merita citita!

Tudor Vasilescu

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1395 sec